Vores emballage

 

Langt det meste emballage vi selv køber (papkasser, bobleplast, indpakningspapir, kuverter mv.) samt vores brevpapir, brochurer og visitkort er fremstillet af genbrugsmaterialer. Nogle enkelte papkasser er ikke genbrug, men er som et minimum Svanemærket.

 

Vi genbruger også så meget som muligt af det emballage, vi modtager vores produkter i. Du vil derfor kunne modtage din bestilling i emballage, som du kan se har været brugt før - men som naturligvis stadig er i god kvalitet. Måske er det ikke fremstillet i genbrugsmateriale, men vi vælger dog at genbruge det, fremfor at kassere kassen. Skulle du selv have mulighed for at genbruge emballagen, så fortsætter bæredygtigheden.

 

En undtagelse er dog den tape, vi bruger. Vi kunne have valgt papirtape, der er klart den mest miljøvenlige form for tape. Men da denne ikke er specielt holdbar i frost og regnvejr, har vi valgt en PP tape, der er den næst mest miljøvenlige løsning. For det er naturligvis meget vigtigt for os, at din pakke når hel og sikker frem til dig. Så med en risiko for at papirtapen ville løsne sig pga. vejret, valgte vi den fra.

 

Vi prøver for så vidt muligt, at få emballage der passer ret præcist til vores produkter. Men det er i nogle tilfælde ikke muligt. Derfor vil du kunne opleve at modtage en vare i en papkasse, der måske virker uforholdsmæssig stor. Det er bestemt ikke med vores gode vilje, at sende for stor emballage, da det kan virke som spild. Men i nogle tilfælde kan det desværre ikke gøres anderledes.

 

Reduce · Reuse · Recycle