Udsalg
Gulvtæppe 170x240 cm, fremstillet af genanvendte plastikflasker, Nomad Taurus

Gulvtæppe 170x240 cm, fremstillet af genanvendte plastikflasker, Nomad Taurus

Er du interesseret i at høre mere om produktet eller købe det, bedes du venligst sende os en email på info@julz.dk

2.300,00 DKK 4.500,00 DKK

100 % genbrug. Miljøbevidst produkt produceret etisk korrekt. Praktisk og smukt.


Materiale

Det smukke kelim tæppe Nomad Taurus, er stærkt inspireret af nomadernes brug af farver og mønstre. Det er fremstillet af genanvendte plastikflasker indsamlet i Asien fra både lossepladser samt fra havene. Det er svært at tro, at det er lavet af plastik, da det både ligner og føles som 100 % ren uld.

 

Størrelse

Måler 170 x 240 cm.

 

Produktion
Gulvtæpperne er håndvævede på væverier, der kun har voksne vævere ansat. De får alle en fair løn, og arbejder under komfortable og ordentlige arbejdsforhold. Farvestofferne er non toxic. Og vandet der bruges til produktionen udskiftes ikke, men renses og genbruges hele tiden. Producenten er Weaver Green.

 

Formål
Kan bruges til både indendørs og udendørs brug. Tag dem med ud i haven, på stranden, i campingvognen, i sommerhuset, på terrassen. Eller læg dem i entreen, badeværelset, køkkenet, stuen. De smukke gulvtæpper kan ligge lige præcis dér, hvor du har behov for det!

 

Gulvtæpperne kan tåle at ligge på gulve med gulvvarme. Ved brug på glatte overflader, anbefales det at lægge et gulvunderlag under tæppet.

 

Du kan også købe gulvpude / hundepude i Nomad Taurus mønstret: Gulvpude / hundepude.

 

Kvalitet
Materialet ligner og føles som lækker uld, men i modsætning til uld er det vand-, møl- og skimmelresistent. Gulvtæpperne er meget velegnede for allergikere, da støvmider ikke kan leve i materialet.

 

Alle gulvtæpper er håndvævede, så der kan forekomme lidt variation i farver og størrelser. Og da garnet er designet til at ligne og føles som naturlig uld, kan der forekomme lidt ujævnheder. 

 

Det persisk udseende gulvtæppe er i en meget holdbar kvalitet, da maskerne er vævet tæt, og det er derfor velegnet til at have liggende på steder med meget trafik. Der kan dog, ganske som på uld, dannes små "fiberkugler" på overfladen med tiden, eller hvis de bliver udsat for katte- eller hundeklør. Selvom gulvtæpperne kan tåle at blive våde, bliver levetiden nedsat, hvis de altid ligger ude og i al slags vejr.

 

Rengøring
Gulvtæpperne er smudsafvisende og super nemme at rengøre, da de blot kan rystes udenfor eller støvsuges. De kan vaskes i hånden med en mild sæbe når nødvendigt eller evt. blot pletvaskes ved spildte pletter. Gulvtæpperne kan også vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader og lav centrifuge, hvis der altså er plads i vaskemaskinen (vi påtager os intet ansvar for, at din vaskemaskine kan klare opgaven). Det anbefales at bruge et parfumefrit vaskemiddel. Gulvtæppet må IKKE tørretumbles eller stryges.