Gulvtæpper og løbere

Gulvtæpper skal være lækre at gå på, nemme at rengøre og ikke mindst give flot design til boligen. Hvis en indretning er enkel og klassisk, kan der leges lidt med de løse gulvtæpper, der kan være med til at give lidt spræl i indretningen. Eller et enkelt klassisk design kan give en ro og elegance i udtrykket. Det praktiske ved løse gulvtæpper og løbere er, at hvis du en dag vil have et nyt, kan du flytte det gamle et andet sted hen i boligen, hvor der er brug for lidt fornyelse. Måske udenfor på terrassen eller altanen, alle vores gulvtæpper tåler nemlig regn og sol!

 

Vores lækre kraftige gulvtæpper og løbere i høj kvalitet er alle fremstillet af 100 % genanvendte plastikflasker. De er behagelige at gå på, og føles som samt ligner lækker uld. Da alle gulvtæpper er håndvævede, kan der forekomme lidt variation i farver og størrelser.

 

Tag dem med ud i haven, på stranden, i campingvognen, i sommerhuset, på terrassen. Eller i entreen, badeværelset, køkkenet, stuen. Alle de skønne tæpper kan ligge lige præcis dér, hvor du har brug for det!

 

Egenskaber:

- Kan bruges både indenfor og udenfor, da de tåler regn, hurtigt tørrer og ikke bliver bleget af solen.

- Vand-, møl- og skimmelresistente.

- Er meget velegnet til allergikere, da støvmider ikke kan leve i materialet.

- Smudsafvisende og nemme at rengøre.

- Kan bruges til gulv med gulvvarme.

- Flere af tæpperne fås i samme mønster og farve som vores puder og plaider.