Plaider

For at få den perfekte boligindretning skal der næsten en lækker plaid til. Udover at putte sig med en lun plaid på en kølig aften, er den med til at give skabe stemning og stil i boligen. Det kan være i stuen eller fx i et soveværelse, hvor en plaid brugt som sengetæppe kan være med til at udtrykke din stil. Vi har plaider i flere farver og mønstre, der alle er med til at give et frisk pift til boligindretningen.

 

Vores plaider og hammam plaider er fremstillet af 100 % genanvendte plastikflasker indsamlet fra verdenshave, vandveje og lossepladser. De kraftige plaider føles som og ligner lækker uld. Hammam plaiderne er ekstra bløde og føles som den lækreste bomuld. Hver plaid er fremstillet af 300 styk plastikflasker.

 

Plaiderne kan bruges som fx picnic tæppe, strandtæppe, dug, sofatæppe eller sengetæppe. Og så kan de naturligvis også bruges til at varme dig på en kølig sommeraften eller en råkold vinteraften.

 

Egenskaber:

- Kan bruges både indenfor og udenfor, da de tåler regn, hurtigt tørrer og ikke bliver bleget af solen.

- Vand-, møl- og skimmelresistente.

- Er meget velegnet til allergikere, da støvmider ikke kan leve i materialet.

- Smudsafvisende og nemme at rengøre, kan vaskes i vaskemaskinen.

- Producenten, Weaver Green, benytter kun fabrikker og væverier, der har voksne medarbejdere, der alle arbejder under fair og ordentlige arbejdsvilkår.

- Farvestofferne er non toxic.

- Vandet der bruges til produktionen udskiftes ikke, men renses og genbruges hele tiden.

- Flere af plaiderne fås i samme mønster og farve som vores puder og gulvtæpper.

- De kraftige plaider måler 130 x 230 cm. Hammam plaider måler 100 x 200 cm.