Gulv- og hundepuder

Den store gulvpude er også velegnet som hundepude. De to flotte designs er begge med til at give et stiligt udtryk til boligindretningen. Med denne lækre store pude ligger der mange timers behagelig hygge for børn eller hunde - enten på gulvet eller udenfor i haven. Vi har gulvtæppe i samme mønster som en af gulvpuderne, se det hér.

 

Puden er fremstillet af 100 % genanvendte plastikflasker, også inderbetræk og fyld. Det er svært at tro, at den er lavet af plastik, da den både ligner og føles som lækker uld. Puden kan anvendes både indendørs og udendørs, så mulighederne er mange, og gør dem perfeke som gulvpude til børnene, til stranden, til haven eller til familiens hund. Den måler 75 x 95 cm og vejer 3 kg.


Materialet føles som og ligner uld, men i modsætning til uld er det vand-, møl- og skimmelresistent. Det er også helt uinteressant for støvmider, hvilket gør puderne meget velegnede til allergikere. Puderne er smudsafvisende, nemme at rengøre og betrækket kan vaskes i vaskemaskinen. Betrækket er kraftigt i en god og holdbar kvalitet.